Biletele de transport în Chișinău pentru agenții economici sunt acum de două ori mai scumpe

Abonamentele la călătoriile în transportul public din Chișinău pentru agenții economici s-au dublat - prețul acestora a crescut de la 234 la 486 de lei pe lună.

Șeful secției transport de la Primăria Chișinău, Vitalie Mihalac, a spus că tarifele pentru abonamente vor crește în viitorul apropiat, însă, Administrația Transporturilor Chișinău (RTEC) susține că prețurile au crescut deja, transmite Agora .
„În cazul agenților economici, orice angajat poate folosi abonamentul pe tot parcursul zilei, adică pentru mai mult de două călătorii. Prin urmare, am decis să creștem prețul”, a declarat pentru publicație Vitaliy Mihalache, șeful Direcției Principale Transporturi și Comunicații Chișinău, adăugând că autoritățile au introdus noi categorii de beneficiari.

El a menționat că prețurile vor crește atunci când primarul Chișinăului, Ion Ceban, va semna documentul relevant. Cu toate acestea, Agora relatează că atunci când au încercat să cumpere abonamente de transport pentru angajații redacției, li s-a spus că prețurile deja au fost modificate.

Noile tarife de transport pentru agenții economici vor costa 468 lei lunar, 1188 lei trei luni, 1944 lei jumătate de an.

Prețurile pentru călătoriile în transportul public au fost majorate la 6 lei de la 1 iulie.
Вернуться назад